Bulow metoden – HCG

Bülowmetoden (den som genomgåtts av bland annat Shirley Clamp) finns på Bulow-kliniken men det står ingenting om HCG på hemsidan. Man kan istället läsa att dieten består av två delar där den första delen är ”en permanent justering av kroppsvikten till dess ideala vikt”.

Även här kan man läsa att själva metoden funnits sedan 1950-talet och att kunden läggere tt visst antal droppar under tungan i 23 eller 40 dagar. Dropparna är ett kroppseget ämne – LÄS HCG 🙂

Vi kan ju kalla det för hormon eftersom vi nu listat ut att det handlar om HCG.

Hormonet  frigör ”problemfettet” och man kan gå ner 300-500 g fett/dygn. Under behandlingen äter man en kost som ger motsvarande 500 kcal/dygn, av noga utprovade råvaror.

De som gått igenom metoden via kliniken har enligt dem inte upplevt hunger och alla har känt sig pigga.

Visst låter det superbra? men priset!

Fas 1 i 23 dagar: 15 000:- SEK

Fas 1 i 30 dagar: 19 000:- SEK

Fas 1 i 40 dagar: 24 500:- SEK

Wow, undrar vilka droppar de  beställer in. Nä, man kan nog prova Easy Hcg som jag kör både 1 och 2 gånger innan man tar kontakt med dem.

Kramis

13 comments

 1. linda says:

  Hej!! Har åxå läst om denna klinik,men så hittade jag till denna sidan,och väääldigt skillnad på pris.Jag har fått hem dropparna:))Ska börja efter påsk,men det här med antal droppar???verkar inte samma för alla.Jag vill absolut inte gå och känna hunger,så hur många ska man ta för att inte tycka det blir outhärdligt???
  Längtar att få köra igång!!!NU JÄKLAR!!!

  • sunniva says:

   Varför lägga dyra pengar på något som redan finns i kroppen när du istället kan äta dig mätt, vara pigg å glad å gå ned i vikt med naturlig, energität mat?? Usch å fy för sådana konstgjorda sätt att skaffa sig bra hälsa!

 2. Emelie says:

  En del dagar har varit tuffa! Ledsen att jag inte skickat bilder än! Vi är inne på dag 25 i fas 2. Jag har gått ner 7,3 kg och mamma har gått ner 12,5. Jag började svimma ett tag och få lågt blodsocker, så jag valde att dricka ett glas mjölk mellan lunch och middag. Funkar, har ju en liten att ta hand om. Jag väger nu 75,3 och är 1,75 lång. Min son göddes 12 september 2012, sedan dess har jag gått ner 31,7 kg.
  Jag kör klart fas 2 i 40 dagar, sedan ska jag hålla vikten. Mitt mål var att väga 75 kg i maj, och nu är mitt mål att landa på 70 kg, tillsommaren.
  Mamma har äntligen hamnat under 100 strecket, hon är super duktig.

  Jag tycker det har varit / är svårt att ha energi, och så.. Men det är värt det, om man vill nå snabba resultat, det är inte svårt. Det en da som blir en utmaning är att hålla vikten.
  Men jag går mellan 5-8 km varje dag, så det ska nog gå. Uppdaterar om ett tag igen..

  Kramar!

 3. Emelie says:

  10-13 droppar före varje måltid. 3 gånger om dagen. Man kan om man behöver, höja dropparna till upp till 25 droppar innan varje måltid. Max 75 droppar per dag. (Man går inte ner mer i vikt för att man höjer dropparna)

 4. Helena says:

  Hej!
  Skulle gärna höra med er andra hur och vad ni äter till frukost lunch o middag?
  Är inne på dag 2 på fas 2.
  Härligt Emelie att du gått ner 7,3kg!!!!!!
  Jag har en önskan om att droppa 10kg fast i 2 omgångar har inte karaktär nog att köra allt på en gång… 🙁

 5. linda says:

  Ok jag tittade på vad Linn skrivit och där står inga droppar till frukost,och 25 lunch och 25 middag.Jag har ju börjat idag,men gjort som hon skrev,då får jag ändra i morgon då.
  Vill ha tips på var man hittar bra recept åxå…har nån det???
  Ha det bra,kram

 6. emm says:

  Stort TACK!

  Jag hittade nämligen din sajt (bra jobbat) när jag bestämt mig för att prova metoden, men samtidigt blev så pass nyfiken att jag började googla runt för läsa på vad man kunde tänkas fynda om densamma via internet. Tack vare detta känner mig nu fullkomligt trygg att våga prova på med dropparna på egen hand och jag kommer återkomma *hit* för att hämta inspiration och få tips & tricks. Det blir många tusenlappar mer kvar på sparkontot som kan användas till något mycket roligare.

  Fortsätt lycka till!

 7. Anna Hjelmstedt says:

  Hej!

  Eftersom jag förstått att det skrivs mycket om både hcg och om oss, Bülow Clinic, kände jag att det var dags att se vad det är människor -över lag- funderar på ang. vår metod samt hcg.

  Jag heter Anna Hjelmstedt och har sedan en tid arbetat tillsammans med Eva Bülow på Bülow Clinic.

  Priset, ja det är det som ofta kommer upp.
  Tänk då in att att man under denna tid går igenom många faser med sin kropp och med sig själv. Vi är av den uppfattningen att många under denna tid behöver en coach för att förstå vad det är som händer. Vi finns alltid till hand för dem som går hos oss. Eva har 30 års samlad erfarenhet om hur kroppen fungerar och vi erbjuder inte bara viktminskning. Viktminskningen är så klart jätte viktig men vi ser den som en naturlig bonus. Eva och jag kan erbjuda dem som går hos oss många bra tips och råd om hur just du ska kunna leva ett liv i harmoni med din kropp och det är något vi får väldigt mycket uppskattning för. Många utav dem som går hos oss har jojobantat och då är även denna metod tuff och det är mycket man inte förstår av vad som händer.
  Den största behållning de fått utav denna metod är att de med vår hjälp förstår hur just deras kropp fungerar och det hade de inte gjort utan vår hjälp, det är vad alla säger.
  Så tillbaka till priset, till er som undrar vad det är vi tar betalt för så är det priset för den helhet som vi erbjuder och det engagemang samt tid vi lägger på dem som går hos oss.
  Jag lägger upp mig på mailinlistan så är det någon som funderar på något, skriv.

  Allt gott och lycka till!
  Anna Hjelstedt

  Anna Hjelmstedt

 8. Vesna says:

  ”As of December 6, 2011, the United States FDA has prohibited the sale of ”homeopathic” and over-the-counter hCG diet products and declared them fraudulent and illegal.” ???

 9. GW says:

  Som svar på ” Vesna says”:
  Amerikanska FDA är naturligtvis en viktig kugge. Men vilka är det som styr, vilken stark lobby står bakom dessa beslut. Det är läkemedelsindustrin. Enorma pengar finns inom den här industrin i världen. Vi ser resultatet av deras lobby verksamhet även här i Sverige då priset för att registrera naturläkemedel skall öka från 80 000 SEK till 300 000 SEK som ett av många exempel. Man försvårar ständigt för naturläkemedel att komma ut på marknaden. Märkligt då alla våra läkemedel har sin grund där även om man idag vill sälja kemiska preparat i stället! Vilket tror ni är bäst för kroppen? De kemiska preparaten eller de som kommer direkt från naturen?

Kommentera