Itrim – VLCD dag 1

Idag kör jag igång VLCD-diet genom Itrim där jag kommer äta 4 måltidsersättningar per dag a 150 kalorier. Detta är rivstarten på min viktnedgång och kommer att pågå i 3 veckor. 

Dagen började med frukost som bestod av gröt och kaffe. Till lunch blev det en tomatsoppa och till mellis en smoothie. 

Jag fick barn för tre månader sedan och har dragit på mig en rätt så ordentlig övervikt. 20kg ska bort, minst! Jag vet att jag trivs bäst när jag väger runt 67-69. Då har jag storlek 38-40 i kläder och ser frisk ut. 

Vikt: 90.3 kg

Målvikt: 67-69 kg 

Jag kommer att väga mig en gång i veckan och enbart köra Itrims egna våg. 

Nu till kvällen känner jag mig hungrig. Jag vill så gärna äta något nu men måste stå emot. Sista gången jag gjorde denna diet gick jag ner 8 kg på 3 veckor och då fuskade jag inte en enda gång. Men – jag rökte. Och det hjälpte mig hålla hungern de flesta dagarna innan jag nådde ketos.