Beställ Hcg droppar

Var köper man HCG Droppar för att gå ner i vikt?

Innan du beställer dina HCG droppar rekommenderar jag att du läser så mycket som möjligt om dieten. Jag hoppas att jag på denna hemsida kan ge dig bra information men kom ihåg att det är utifrån mina egna erfarenheter.

Jag beställde mina HCG droppar från USA – de jag beställer heter EASY HCG.

OBS! Jag säljer inga droppar. Beställ via länken ovan!

Du väljer mellan 15-, 30- eller 60-dagars diet. Man får med receptbok och kaloriplan. Hemsidan är enbart på engelska och all vikt står i lbs.

10 lbs = cirka 4,5 kg

20 lbs = cirka 9kg

40 lbs = cirka 20 kg

 

Så vad är HCG Droppar?

HCG droppar har blivit allt populärare i Sverige den senaste tiden. Mycket tack vare Shirley Clamp och Bulow-metoden – det är faktiskt just denna metod de använder sig av! Dropparna innehåller ett hormon – HCG – som skapas hos gravida kvinnor för att näring ska nå fostret och övrigt fett ska förbrännas. Dieten upptäcktes av en amerikansk läkare på 50-talet då han förundrades över hur gravida kvinnor inte la på sig fett kring mage och lår. Han började sin forksningen och kom fram till att överviktiga personer kan gå ner väldigt mycket i vikt genom strikt, kalorisnål diet och droppar.

 

Biverkningar av HCG droppar

Jag önskar att jag kunde säga att dieten är helt smärtfri och det är den för en del!

De biverkningar som är vanligast är såklart trötthet, hunger och huvudvärk på grund av den kalorisnåla dieten. Det är dock från person till person.

 

Mer om Hcg

  • Läs mer om faserna här.
  • Följ vår hcg blogg! Vi är 4 tjejer som skriver om vad vi äter, hur det går etc. Mejla mig om du också vill börja skriva om din viktresa!
  • Rapportera din startvikt och läs om andras viktnedgång!