Riktigt bra appar när du vill gå ner i vikt

Nu för tiden har man alltid med sig sin smartphone och det kryllar faktiskt av riktigt bra appar för att hålla koll på kalorier, träning, vikt och mycket mer. Här kommer några av mina absoluta favoriter!

1. Shape Up – Kaloriräknare

shape up appDetta är ett måste för alla!

Du får din alldeles egna viktplan utifrån dina vikt- & näringsmål samtidigt som du kan hålla koll på kalorier i det du stoppar i dig. Appen finns på svenska och du hittar i princip alla produkter i deras databas.

Är det en viktapp du ska ha, då är det Shape up!

2. My Fitness Pal – Kaloriräknare

my-fitness-pal

 

Denna app är jämlik med Shape Up men här kan du även dela med dig av dina fram- och motgångar (som förhoppningsvis är obefintliga) med andra användare som du accepterat som dina vänner.

Näringsinformationen i denna app är mer utförlig och du kan se exakt vad allt innehåller. Detta var min första viktminskningsapp och jag tycker att den var fantastisk. Lite mer avancerad.

 

3. Runtastic – Running & Fitness

runasticVare sig du går promenader eller joggar en sväng så vet Runtastic hur långt du gått, hur snabbt och hur många kalorier du bränt.

Du ställer enkelt in din vikt och längd i början och sedan är det bara att sätta på den varje gång du går ut och motionerar. Självfallet har du även historisk information så du kan se dina framsteg.

 

Dessa appar är gratis men finns även i betalversion. Jag tycker dock att man får rätt mycket i gratisvarianterna.

Har ni några favoriter? Berätta!

 

Kommentera