Startvikt? Era egna erfarenheter

Vi är ett ganska stort gäng som faktiskt provat på hcg dieten och det skulle vara kul om alla delar med sig av sina egna erfarenheter!

Skulle gärna vilja veta era startvikter o hur mycket ni gått ner totalt 🙂

34 comments

 1. Ewa says:

  Hämtat mina droppar och ska börja idag, men undrar om jag har blivit lurad?? Mina heter Activ8X…. enl flaskan ska man ta 13 droppar under tungan ca 15 min innan varje måltid, dvs 3 ggr/dag. Har en startvikt på 73,5 och ska gå ner ca 8 kg, som sitter som berget. men nu blir jag tveksam när dessa heter något helt annat!! Vad tror ni??

 2. Ewa says:

  Har mejlat dom så får jag se vad för svar jag får av dom. Pratade med en kompis som har beställt via dom tidigare, och hon hade gått ner i vikt., men hon har hållt stenhårt på 500 kcal/dag men eftersom jag verkligen behöver gå ner mina kg på ca 1,5 månad och tänker äta ca 1000 kcal/dag så vill jag ju verkligen ha de rätta dropparna.

 3. Ewa says:

  När jag kollar på dessa som du rekommenderar, så står ju det att de oxå är homopatiska.. vad är skillnade på dom och de som jag blev blåst på?
  Som sagt vill ju ha de rätta. Ska väga mig efter en vecka och se om det har blivit ngt resultat, annars beställer nya.

 4. Ewa says:

  Hej! Ingen som vet skillnaden på dropparna? Och sen undrar jag om det verkligen tar så många veckor att få dropparna som det står på den hemsidan??

 5. Emelie says:

  Ewa! Det tar 1-2 veckor att få dropparna. Men jag tror inte att du kommer tappa dina 8 kg på 1,5 månad om du inte håller 500kcal om dagen. Dropparna har inte sån inverkan på viktraset. Det är tyvärr dieten som har det. Lycka till!

 6. Ewa says:

  Hej, tack för ditt svar! ok,, då vet jag ang leveransen för där står ett par veckor på hemsidan. Nej jag misstänker att jag inte går ner de så fort men efter att ha testat olika dieter där vikten inte rör sig, så blir jag glad om bara hälften försvinner till att börja med. Hur går det för dig och din minskning? Har du hållt på länge?

 7. Emelie says:

  Jag har kört 40 dagar, slutade för nästan 2 veckor sedan. Jag gick ned 8,8 kg med dieten. (Jag fuskade ett par gånger) Men jag har sammanlagt tappat 33,8 kg sedan min son föddes i september -12. Jag väger nu 73,3 kg och är 175 lång. Så känner mig inte så stressad längre. Min mamma gick ner 16,4 kg på dessa 40 dagar. Hon ska köra 40 dagar till och hon startade igår igen.

  Jag har hållt vikten sedan jag slutade med diet. Ibland kan det vara +1 kg, om man inte kunnat bajsa som man brukar eller om man druckit mycket osv… 🙂

 8. linda says:

  besviken på mej själv.Har syndat och druckit vin i helgen.Idag har jag åxå syndat!!!!Inte bra att börja så,en smörgås och 3!!!!choklad muffins som dottern bakat…
  Nu måste det bli skärpning,jag vill gå ner mina kg!!!!
  Jag vägde 96.7 när jag började nu91,3,har gått upp 1,4kg efter vinfusket.
  har hållt på sen 6april.Men det händer saker och det är underbart.
  Fast när jag vart stenhård har jag åxå stått still,el gått upp något.
  men skärpning nu Linda!!!!

 9. ewa says:

  Så duktiga ni är! Då ger det resultat om man håller dieten! Jag tränar 2-5 gånger i veckan så jag kommer äta mer än de 500 Kcal. Annars är väl risken att jag svimmar på Cross Trainern hihi. Och vin… ja det kommer det säkert oxå att bli. Har beställt de äkta dropparna nu så fram tills jag får dom så ska jag dra ner på kalorierna så jag vänjer mig. Jag testar Shape Up, så då får jag lite koll på hur många jag äter per dag. Jag har som sagt ca 8 kg (gärna 10) så det får ta sin tid. Lycka till alla!

 10. Shahramnt says:

  Morgonvikt 76,3 , igår vägde mig på eftermiddag, ska väga mig på morgonen varje dag och se resultaten 🙂
  Jag har läst att man tappar mest vikt i de tio första dagarna och sen det blir mindre och mindre 🙁 drömvikten är 68 kilo och kör hårt för att nå den 😉
  Förresten vet någon varför smakar dropparna lite alkohol?

 11. Emelie says:

  Ewa, om du verkligen bara vill förlora vikten till en början, skippa träningen i 40 dagar och kör på 500kcal om dagen. Men gå promenader, mer orkar man ju inte 🙂
  Det är svårt att vistas på gym eller gympapass med dieten, man orkar ju bara till 60 procent!

  Heja heja!

 12. Shahramnt says:

  Hej alla glada!
  Dag 9 morgonvikt 75,9 kg
  Total tappade vikt hittils 5,8 kg
  Kör hårt det kommer att löna sig 🙂

 13. Ewa says:

  Bra jobbat Shahramnt! Kör du stenhårt med 500 kcal och dropparna?Någon träning?
  Emelie jag tycker det är skönt att träna så jag kommer nog fortsätta göra det, öven om det isåfall tar längre tid. har inte kunnat göra ngt på 7 månader så då kom övervikten, tyvärr.

 14. Shahramnt says:

  He Ewa! Tack.
  Jag tränar lite lättare kondition samtidigt med dieten. Jag tar 15*3 droppar och håller mig till 500 kalori per dag. Det var lite svårt i första dagarna men nu det går bra 🙂

 15. Ewa says:

  Ååå vad jag längtar efter dropparna…. de jag har smakar inte alkohol utan mer som örter så bara inse att de jag köpte inte var den äkta varan… jajaja, nu hoppas jag de jag får är äkta haha det står iallafall HCG på flaskorna när jag kollade hemsidan.
  Jag har nu använt mig av Shape Up och ser att jag ligger mellan 6-900 kcal/dag och det känns ok eftersom jag tränat Cross Training 5 gånger denna veckan. Ska se om jag kan dra ner på det till ca 5-800 kcal/dag när jag får dropparna. Imorgon ska jag väga mig och hoppas att det gett lite resultat med mindre mat. Vad är dagens vikt för er idag? Går ni ner varje dag?

 16. Shahramnt says:

  Jag är inne på elfte dagen och väger 75,3 kg 🙂 jag går ner fortfarande men inte lika snabbt som i början. Det tog mig 4 dagar att tappa sista kilon. Så jag måste kämpa mer.

 17. Ewa says:

  Hur går det för er alla som använder dropparna och äter enl dieten? jagväntar fortfarande på mina droppar undrar var dom håller hus. Beställde dom den 22/4 och mejlat. Fick till svar att när de har lämnat USA så kan de inte följa paketet längre.. och de lämnade usa den 24/4. Någon somm oxå fått vänta så länge? Lycka till alla!

 18. tvillingvikt says:

  Hej Linn
  Ok tack jag vill inte att det ska ge mig problem. Har svårt att gå ner efter min graviditet. Väger77 kg och målet är 55 kg. Hur går det för dig ?

  Har beställt idag så får hoppas att dem anländer snart.

 19. Rockerchick says:

  Hej Tvillingvikt! Jag beställde 8 stycken på en gång åt mig och några till. Enbart adresserade till mig, och de kom otroligt fort, inga tullproblem eller nåt.

  Har dina kommit?

  Jag har hittills gått ner från 70 kg till 58,5 fram till idag från den 8 juli till 8 augusti. Det har varit trögare än det borde på grund av att jag fuskat en del. Men det är mer än jag gått ner på egen hand. Mitt mål är 50 kg eftersom jag är 1,50 enbart så är denna låga vikten ideal för mig.
  Jag är riktigt nöjd med resultaten!! Och hade jag inte fuskat så vet jag att jag hade nått mitt mål så jävla mycket fortare, men what the hey, det e sommar och man blir frestad av alla glassätande gottegrisar. Det är dock dumt att ge vika för sina begär, för man ångrar sig sedan som fan och man går inte framåt i viktnedgången direkt.
  Till frukost kan jag rekommendera ägg eftersom det är väldigt låg kalorivärde på de. det är ca 70 kalorier per ägg och de är väldigt mättande. Till det äter jag 1 skiva knäckebröd. Eller en halv burk makrill i tomatsås de är också låga i kalorier och är gott + knäckebröd som har ca 40-45 kalorier per skiva.
  Jag äter nästintill inga kolhydrater, men det funkar superbra endå, trots att jag totalälskar potatis.
  jag äter nästan av allt, men räknar kalorierna noga, när jag inte fuskar vill säga :D. Till exempel kan jag äta hamburgare på 100 g med salladsblad istället för bröd.
  Om man är motiverad så klarar man faktiskt allt.
  Till detta måste tilläggas att jag under hela denna tid (30 dagar) tränat allt som allt enbart 4 gånger.
  Jag är sååååå jävla glad att jag hittade denna sida för jag har provat massa andra metoder som inte fungerat. Men detta funkar verkligen!!!
  Jag har ca 8 kilo kvar, och kommer att nå mitt mål! Det känns så skönt att komma in i kläder man inte trodde man skulle komma in i igen 😀
  Vill ni kolla upp kalorier på det ni äter och inte vet vart ni ska vända er, så kolla gärna upp denna sida: http://www.kaloritabell.com/kaloritabell_a_till_o.html

  Det bästa är att laga maten själv från scratch, så håller man koll exakt på vad man äter. Till hamburgaren gör jag en sallad såklart utan dressing. Och i sommar har jag gottat mig i vattenmelon o jordgubbar. kyckling är också bra att äta, typ 100 gram till middag plus en sallad. Det är bara att låta fantasin flöda! kolla bara upp i kaloritabellen så att du äter med gott samvete! 😀

  Kämpa på och lycka till!!
  Ha en fortsatt trevlig sensommar!

  • Rockerchick says:

   oj sorry. glömde att skriva att det bästa är att laga maten själv från scratch, så håller man koll exakt på vad man äter. Till hamburgaren gör jag en sallad såklart utan dressing. Och i sommar har jag gottat mig i vattenmelon o jordgubbar. kyckling är också bra att äta, typ 100 gram till middag plus en sallad. Det är bara att låta fantasin flöda! kolla bara upp i kaloritabellen så att du äter med gott samvete! 😀
   Nåja, ha det gött

  • Linn says:

   Tack för grym peppning och grymt jobbat! Det är ju helt fantastiskt på en enda månad! Lycka till o mejla gärna före o efter bilder 🙂 kram

 20. Lillvor says:

  Åh så fint att hitta ett forum. Jag är förtvivlat överviktig och har sjukdomarna KOL och diabetes 2. 73 år gammal.
  Finns det hopp tror ni för mig med HCG och 500 kcl/ dag

Kommentera